joi, 3 noiembrie 2011

Biftec de vita

Pentru aproximativ 700g muschi de vita, aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:
2 oua ( unul fiert si unul crud )
1 lingura de mustar clasic
30 ml ulei de masline
o lingura de unt
o legatura de patrunjel
o lingura de capere murate
2 castraveciori murati
sucul de la 1/2 lamaie
1 lingura de sos Worcestershire
1 ceapa potrivita
1 lingurita piper
sare dupa gust

Patrunjelul, caperele, castraveciorii murati ( fara coaja ), albusul oului fiert si ceapa, le vom taia foarte foarte marunt; galbenusul fiert il vom fasa foarte bine iar castravetii murati ii vom stoarce dupa maruntire; Muschiuletul, dupa ce il curatam foarte bine de pielita, il dam prin masina de tocat si apoi amestecam cu uleiul de masline putin cate putin pana la omogenizare. Adaugam apoi albusul de ou fiert, mustarul, sosul Worcestershire, ceapa, sarea, piperul, castraveciorii, sucul de lamaie, caperele, patrunjelul, untul, galbenusul de ou crud si cel de ou fiert si se framanta toate foarte bine pana se obtine o pasta omogena. Se lasa la frigider acoperita cu folie de plastic pentru aproximativ o ora apoi se poate servi cu paine prajita unsa cu unt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu