luni, 21 noiembrie 2011

Papardelle cu muschiulet de porc si ciuperci

Ingrediente

400g papardelle
600g muschiulet de porc
6 ciuperci de marime medie
50ml vin
1 ceapa mare
100ml suc de rosii
5-6 catei de usturoi
50ml panna
30ml ulei de masline

Punem uleiul de masline la incins si adaugam ceapa si usturoiul taiate marunt. Cand acestea au inceput sa-si schimbe culoarea, adaugam muschiuletul de porc taiat cubulete si-l lasam sa se caleasca pentru 10 minute, amestecand din cand in cand, apoi turnam vinul. Adaugam si ciupercile impreuna cu 100ml de apa si lasam sa fiarba pana cand scade sosul, apoi turnam sucul de rosii si lasam sa fiarba alte 10 minute. Adaugam panna si omogenizam, apo luam de pe foc. Punem papardellele la fiert, le scoatem, le scurgem si le adaugam in sos. Amestecam si turnam pe farfurie. Putem rade parmezan deasupra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu