duminică, 20 noiembrie 2011

Bomboane de ciocolata cu migdale

Ingrediente

100g unt
100g ciocolata alba menajera
1 esenta migdale
50ml crema de whisky
100g samburi de migdale macinati ( nu fulgi )
3 linguri de panna
4 linguri de cacao
40 samburi de migdala ( intregi )

Pentru ornat
2 linguri de cacao sau samburi de migdala macinati sau ciocolata rasa ( alba sau neagra ) sau..orice altceva va trece prin minte.

Punem untul la topit intr-o cratita impreuna cu ciocolata. Cand acestea s-au topit, adaugam samburii de migdala macinati, crema de whisky si esenta de migdale, amestecand continuu. Adaugam panna si cacaoa pana cand compozitia devine omogena. Lasam la racit in frigider pentru 30 minute apoi scoatem si modelam mici bilute de ciocolata in mijlocul carora punem cate un sambure de migdala. Tavalim fiecare biluta prin cacao si dam la rece pentru cateva ore.

Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu