miercuri, 7 decembrie 2011

Muschiulet de porc umplut cu ciuperci

Ingrediente

1 muschiulet de porc
1 conserva ciuperci champignon
300g cascaval ras
5-6 catei usturoi
maghiran
cimbru
30ml ulei

Splalati bine muschiuletul si taiati-l pe lung in forma de plic asa incat sa puteti pune umplutura in interior. Amestecati ciupercile stoarse cu cascavalul ras si usturoiul pisat, apoi umpleti muschiuletul cu acest amestec.Inchideti muschiuletul si fixati-l cu cateva scobitori. Faceti un amestec din ulei, maghiran, cimbru, sare si piper. Ungeti tot muschiuletul cu acest amestec. Puneti-l intr-o tava, adaugati o cana de apa, acoperiti cu folie de aluminiu si introduceti la cuptor  la o temperatura de 200C pentru aproximativ o ora. Scoateti tava din cuptor, indepartati folia de aluminiu, ungeti din nou muschiuletul cu sosul format si introduceti din nou la cuptor pentru 30 minute.

Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu