miercuri, 30 noiembrie 2011

Rulouri de dovlecei la cuptor

Ingrediente

dovlecei
bacon feliat
cascaval
sare si piper dupa gust

Curatati dovleceii de coaja si feliati-i pe lung in felii de 1/2 cm grosime. Puneti apa la fiert intr-o cratita si adaugati putina sare. Dupa ce apa a clocotit, puneti feliile de dovlecel sa fiarba pentru 3 minute, apoi scoateti-le din apa. Dupa ce s-au racit, stergeti-le de apa in exces cu niste servetele, puneti pe fiecare cate o felie de bacon si rulati-le, apoi fixati-le cu o scobitoare. Introduceti la cuptor intr-o tava tapetata cu folie de aluminiu la o temperatura de 200C pentru 30 minute apoi scoateti si radeti pe fiecare rulou cascaval. Introduceti din nou la cuptor pana cand cascavalul a prins crusta. Serviti-le calde.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu