vineri, 10 februarie 2012

Vinete umplute cu carne de porc si legume

Ingrediente

2 vinete potrivite
300g carne porc
1 ceapa
1 ardei gras mic
1/2 ardei iute
1 morcov
1/2 radacina telina mica
1 dovlecel mic
2-3 catei de usturoi
1 lingurita de oregano taiat marunt
200ml suc de rosii concentrat
sare

Spalati vinetele si taiati-le in jumatati. Scobiti vanata de-a lungul ei. Caliti carnea de porc taiata cubulete, apoi adaugati ceapa taiata marunt, usturoiul dat pe razatoarea mica, ardeiul gras taiat fasii, morcovul, dovlecelul si telina rase pe razatoarea mare. Mai caliti cateva minute, adaugati ardeiul iute taiat marunt si oregano. Potriviti de sare. Adaugati sucul de rosii si lasati sa fiarba pentru 5 minute.
Umpleti jumatatile de vanata cu acest sos si introduceti la cuptor pentru aproximativ 40 minute la  temperatura mare. Serviti cu iaurt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu