marți, 7 februarie 2012

Tagliolini cu ciuperci si usturoi

Ingrediente

200g tagliolini proaspeti cu ou
20ml ulei de masline
250g ciuperci champignon feliate din conserva ( cantitate neta )
6-7 catei de usturoi
1 ceapa potrivita
5-6 crengute de oregano proaspat


Taiati ceapa marunt si caliti-o foarte putin in uleiul de masline, apoi adaugati 100ml apa si lasati sa fiarba. Cand apa s-a evaporat mai adaugati 100ml apa apoi lasati din nou sa fiarba. Pisati usturoiul si adaugati-l la fiert. Fierbeti tagliolini in apa cu sare pentru 3-4 minute. Cand apa de la sos s-a evaporat, amestecati ciupercile scurse bine. Scoateti tagliolini si puneti-i la scurs, apoi adaugati-i peste sos, taiati oregano marunt si amestecati. Se servesc calzi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu