marți, 28 februarie 2012

Cannelloni cu piept de pui si ciuperci

Ingrediente


12 buc cannelloni
1 piept pui mic
20ml ulei masline
250g ciuperci conserva ( cantitate neta )
50g bacon
200g branza de vaci
1 ceapa
5-6 catei usturoi
2-3 ramurele oregano proaspat
300ml lapte
2 linguri faina
50g unt
200g cascaval
sare si piper dupa gust

Tragem la tigaie ceapa taiata marunt si baconul. Adaugam pieptul de pui taiat cubulete sau fasii mici, apoi ciupercile scurse foarte bine. La final adaugam oregano taiat fin si usturoiul pisat. Lasam pe foc pana cand zeama scade total. Lasam sa se raceasca si amestecam cu branza de vaci. Potrivim de sare si piper.
Pentru bechamel, punem untul la topit intr-o cratita si amestecam cu faina treptat, apoi diluam cu laptele turnat putin cate putin. Tinem pe foc si amestecam continuu pana cand da in clocot, apoi potrivim de sare si luam de pe foc.
Pregatim cannelloni conform instructiunilor de pe ambalaj. ( opariti sau ca atare ). Umplem cannelloni cu compozitia obtinuta si ii asezam in forma. Turnam sosul bechamel peste ei iar deasupra radem cascavalul. Introducem la cuptor pentru 45-50 minute la temperatura medie.


Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu