sâmbătă, 4 februarie 2012

Sufleu de dovlecei, morcovi si avocado

Ingrediente

2 morcovi
1 avocado
1 dovlecel mic
4 oua
4 linguri faina
1/2 lingurita salvie
1 legatura patrunjel
1 varf lingurita nucsoara macinata
200g branza telemea
200g cascaval
1/2 lingurita bicarbonat
150g smantana grasa ( 20-24% )
20g unt pentru tapetat
sare si piper dupa gust

Taiati morcovii rondele iar dovlecelul bucati mici si puneti-i la fiert pentru 10 minute. Scoateti-i din apa si lasati-i la scurs. Curatati fructul de avocado de coaja, scoateti samburele si taiati-l cubulete. Amestecati morcovii, dovlecelul, avocado, patrunjelul taiat marunt, salvia, nucsoara, branza telemea rasa marunt, bicarbonatul, smantana, sarea, piperul si galbenusurile de ou, pana obtineti o compozitie omogena. 
 Bateti albusurile spuma si incorporati apoi compozitia anterioara alternativ cu faina. Tapetati forma cu unt si turnati compozitia. Radeti cascavalul deasupra si introduceti la cuptor pentru 40-45 minute la 180C.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu