2 oua
2 linguri de zahat
2 linguri de faina
Ingrediente crema cafea
250ml frisca lichida dulce
150ml panna
3 lingurite de ness
1 plic gelatina Dr. Oetker
30ml lichior cafea
Ingrediente crema ciocolata
250ml frisca lichida dulce
150ml panna
25g cacao
1 fiola esenta rom
30ml lichior ciocolata
1 plic de gelatina Dr Oetker
Ciocolata alba menajera pentru ornat
Incepem prin a pregati blatul astfel: batem albusurile spuma, incorporam zaharul putin cate putin apoi galbenusurile si faina alternativ pana obtinem o compozitie omogena. Tapetam tava cu unt, turnam compozitia si introducem la cuptor pentru 20 min ( pana cand blatul capata o culoare usor aurie ) la 180C.
Scoatem tava din cuptor si lasam sa se raceasca.
Punem intr-un castron frisca si o batem cu mixerul pana capata o consistenta cremoasa, apoi adaugam panna, cele trei lingurite de ness silichiorul de cafea. Pregatim gelatina conform indicatiilor de pe plic si amestecam cu restul compozitiei apoi turnam peste blat. Introducem la frigider pentru aproximativ 30 minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu