vineri, 9 decembrie 2011

Cheesecake cu caise

Ingrediente

100g biscuiti
120g unt ( grasime 80% )
400g branza de vaci
250g mascarpone
200ml lapte
5 linguri zahar pudra
250g dulceata caise
2 plicuri de gelatina 

Amestecati crema mascarpone cu laptele folosind un mixer. Adaugati zaharul pudra si branza de vaci amestecand pana cand obtineti o compozitie omogena. Dizolvati gelatina ( 1 plic ) conform indicatiilor de pe plic si turnati peste compozitie. Amestecati pentru omogenizare.
Pisati biscuitii cu un facalet. Topiti untul intr-o tigaie, apoi turnati peste el biscuitii si amestecati.
Turnati biscuitii intr-o forma de tort si repartizati egal pe fundul acesteia. Deasupra turnati compozitia si dati la rece pentru aproximativ o ora.
Scoateti cheesecake-ul din frigider si pregatiti glazura de caise. Topiti gelatina ( 1 plic ) conform indicatiilor de pe plic si amestecati cu dulceata. Turnati peste cheesecake, repartizati egal pe toata suprafata si dati la rece pentru 3-4 ore. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu