1 ceapa
3-4 catei usturoi
20ml ulei masline
250g bacon
4-5 ciuperci de marime medie
250g rosii cubulete
20ml vin alb sec
2 frunze busuioc ( sau un varf lingurita uscat )
1 crenguta mica oregano ( sau un varf lingurita uscat )
sare si piper dupa gust
parmezan ras
Caliti ceapa si usturoiul in uleiul de masline pentru 3-4 minute. Adaugati baconul taiat cubulete mici si trageti-l la tigaie impreuna cu ceapa si usturoiul pentru alte 3-4 minute. Adaugati ciupercile taiate in patru.Stingeti totul cu vinul si adaugati busuiocul si oregano. Lasati sa se evapore vinul si turnati rosiile. Lasati pe foc pentru 15 minute si potriviti de sare si piper. Stingeti si puneti pastele la fiert. Dupa ce au fiert, scurgeti pastele fara sa le spalati si amestecati cu sosul. Serviti cu parmezan ras.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu