10 linguri de zahar
10 linguri de ulei
10 linguri de apa
1 plic de amoniu pentru prajituri
faina cat cuprinde ( pentru o coca pe care sa o putem intinde pe planseta )
Ingrediente pentru crema
250g mascarpone ( import )
100g nuca de cocos rasa deshidratata
100ml sirop cocos
150ml lapte
80ml frisca lichida
50g nuca de cocos pentru ornat
Incepem cu prepararea foilor astfel: amestecam zaharul cu uleiul si apa calduta. Amestecam pana se topeste zaharul. Adaugam amoniacul si faina pana obtinem o coca pe care sa o putem intinde. Impartim coca in 5 bucati egale si intindem foile pe care le coacem la temperatura de 180C pentru 7-8 minute in cuptor preincalzit. Foile le coacem pe fundul tavii.
Pentru crema amestecam cu un mixer crema mascarpone cu laptele pe care-l turnam putin cate putin. Adaugam siropul de cocos si frisca lichida pana devine o crema omogena apoi amestecam cu nuca de cocos. Obtinem o crema usor de intins. Punem alternativ o foaie si un strat de crema, terminand cu un strat de crema, asa incat si ultima foaie sa se inmoaie iar la final presaram nuca de cocos pentru ornat. O lasam la rece pentru minim 4-5 ore inainte de servire.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu