sâmbătă, 26 noiembrie 2011

Papricas cu pui

Ingrediente

un piept de pui
1 ceapa
150ml suc de rosii
1 lingurita boia de ardei dulce

30g unt
1 ou
3 linguri faina
sare si piper

Caliti ceapa si puiul taiat bucati mai mari, apoi turnati putina apa si lasati pe foc pana cand puiul si ceapa sunt gata. Turnati sucul de rosii, sare si piper dupa gust si lasati pe foc pana cand sosul incepe sa se ingroase. Adaugati boiaua si mai lasati pe foc pentru inca 5 minute.
Pentru galusti frecati oul cu untul, apoi adaugati faina si amestecati pana devine o compozitie omogena. Puneti o craticioara cu apa la fiert iar compozitia de galusti o puneti la rece pentru 10-15 minute. Cand apa incepe sa dea in clocot, luati cu lingura din compozitia de galusti si puneti-le la fiert pentru 5 minute. Scoateti-le si serviti langa sosul pe care tocmai l-ati terminat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu