duminică, 13 mai 2012

Muschiulet de miel in sos de cognac

Ingrediente

20 gr unt 
10 ml ulei 
2 crengute rozmarin proaspat 
3 linguri cognac 
2 buc. muschiuleti de miel 
2 linguri otet balsamic
sare si piper dupa gust 

Curatati bine muschiuletii de grasime si pielite. Rulati apoi prindeti cu o scobitoare. Adaugati pe ambele parti ale rulourilor sare si piper apoi rozmarin taiat marunt.
Puneti uleiul la incins, apoi adaugati rulourile pe care le prajiti aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Scoateti rulourile si pastrati-le la cald pana cand sosul va fi gata. In zeama care a ramas in tigaie adaugati untul. Cand acesta s-a topit, puneti cognacul si otetul balsamic. Tineti pe foc pana capata o consistenta usor vascoasa. Turnati apoi peste rulouri.


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu