Ingrediente
1 piept de pui dezosat
3 buc ficatei de pui
1 ou
1 fir de ceapa verde
1/2 legatura patrunjel
1/2 legatura marar
30g unt
2 linguri de ulei
2 buc rosii cherry
sare si piper dupa gust
1 punga pentru cuptor
Taiati pieptul de pui in doua, apoi bateti fiecare bucata astfel incat la final sa poata fi rulata. Presarati+o cu sare si piper dupa gust. Untul lasati-l la temperatura camerei pentru 30 minute. Fierbeti ficateii apoi taiati+i bucatele mici. Tocati marunt ceapa, patrunjelul si mararul. Bateti oul si amestecati cu untul, ceapa, mararul si patrunjelul. Potriviti umplutura de sare si piper. Puneti aproximativ 2 linguri de umplutura pe fiecare bucata de piept si rulati. Taiati rosiile in jumatate. In capetele ruloului, acoperiti cu cate o jumatate de rosie. Ungeti rulourile cu ulei si introduceti in punga. Restul de ulei puneti-l in punga. Introduceti la cuptor pentru aproximativ 40 minute la o temperatura de 240C.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu