Ingrediente
50 gr unt
sare si piper dupa gust
1 ou
1 dovlecel mic
1 cescuta mica cu orez bob lung
2 linguri porumb fiert
700 gr piept curcan
1 buc. morcov mic
Puneti 3 cescute cu apa la fiert. Adaugati sare. Cand apa da in clocot,
adaugati orezul spalat cu apa calda. Acoperiti vasul, dati focul la
minim si lasati pana se umfla orezul. Luati de pe foc si taiati
dovlecelul si morcovul cubulete. Trageti la tigaie dovlecelul si
morcovul pana cand acestea incep sa capete o culoare usor aurie, apoi
adaugati orezul si porumbul. Potriviti de sare. Amestecati si lasati la
racit. Cand orezul s-a racit amestecati cu oul batut si piperul.
Bateti pieptul de curcan si fasonati-l asa incat sa-l puteti umple.
Puneti sare si piper dupa gust, Adaugati orezul si faceti un rulou pe
care-l legati cu sfoara sau il prindeti cu scobitori. Topim untul si
ungem ruloul cu acesta. Introducem la cuptor la 200C pentru aproximativ
45 minute. Scoatem din cuptor si lasam putin la racit inainte de a taia.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu