20 gr unt
10 ml ulei
2 crengute rozmarin proaspat
3 linguri cognac
2 buc. muschiuleti de miel
2 linguri otet balsamic
sare si piper dupa gust
Curatati
bine muschiuletii de grasime si pielite. Rulati apoi prindeti cu o
scobitoare. Adaugati pe ambele parti ale rulourilor sare si piper apoi
rozmarin taiat marunt.
Puneti uleiul la incins, apoi adaugati rulourile pe care le prajiti aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Scoateti rulourile si pastrati-le la cald pana cand sosul va fi gata. In zeama care a ramas in tigaie adaugati untul. Cand acesta s-a topit, puneti cognacul si otetul balsamic. Tineti pe foc pana capata o consistenta usor vascoasa. Turnati apoi peste rulouri.
Puneti uleiul la incins, apoi adaugati rulourile pe care le prajiti aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Scoateti rulourile si pastrati-le la cald pana cand sosul va fi gata. In zeama care a ramas in tigaie adaugati untul. Cand acesta s-a topit, puneti cognacul si otetul balsamic. Tineti pe foc pana capata o consistenta usor vascoasa. Turnati apoi peste rulouri.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu