miercuri, 7 decembrie 2011

Stroganoff de vita

Ingrediente

700g carne de vitel ( preferabil muschi )
2 cepe de marime medie
6-7 catei de usturoi

1 lingurita de mustar
20ml ulei
30ml vin
tarhon
3-4 linguri bulion
3-4 linguri smantana dulce pentru gatit

Spalati bine carnea, curatati toate pielitele si bucatele de grasime. Taiati carnea felii subtiri si lungi de aproximativ 6-7cm. Puneti carnea la fiert si nu uitati sa alegeti spuma din cand in cand. Apa nu trebuie sa depaseasca carnea cu mai mult de un deget.Lasati carnea sa fiarba pentru aproximativ o ora adaugand apa de fiecare data cand aceasta scade. Dupa prima ora, adaugati ceapa si usturoiul taiate marunt, vinul, mustarul si tarhonul. Lasati sa fiarba pentru inca o ora. Adaugati bulionul si fierbeti pentru inca 15 minute. Amestecati smantana, fierbeti pentru inca 1 minut si luati de pe foc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu