miercuri, 21 decembrie 2011

File de tilapia cu legume la cuptor

Ingrediente marinata

zeama de la o portocala
zeama de la o lamaie mica
1 lingura sos de soia
2 linguri ulei de masline
1 lingurita rasa coriandru macinat
1 varf de lingurita de salvie
1 lingurita miere
1 lingurita ghimbir ras
sare si piper dupa gust

Ingrediente preparat

4 fileuri de tilapia
1 ceapa
1 morcov
1 radacina telina mica
2 felii de rodie
2 linguri ulei de masline
1/2 lamaie
sare si piper dupa gust

Pentru marinata amestecati toate ingredientele intr-un castron si puneti pestele in aceasta marinata pentru 2-3 ore.
Pentru preparare pregatim o tava pentru cuptor in care punem o folie de aluminiu suficient de mare pentru a impacheta pestele ulterior. Asezam pe folie pestele scos de la marinat. Potrivim de sare si piper.Taiem in patru ceapa si asezam cate o bucata pe fiecare file de peste. Radem morcovul si telina, le amestecam si le punem peste fileuri. Potrivim de sare si piper legumele.Deasupra asezam cele doua felii de rodie. Stoarcem deasupra lamaia. Turnam uleiul si impachetam. Introducem la cuptor la 200C pentru 30 minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu