4 fileuri de crap
1 portocala
2 lamai
1 lingurita coriandru pisat
2 crengute rozmarin proaspat
4 linguri sos de soia
5 linguri ulei de masline
o bucatica cat o nuca de ghimbir
1/2 lingurita de busuioc
1 legatura de patrunjel
Facem
un bait din sucul portocalei, sucul unei lamai, coriandru pisat,
frunzele unei crengute de rozmarin, 2 linguri de sos de soia, 3 linguri
ulei de masline,ghimbirul ras, busuioc, sare si piper dupa gust. Spalam
bine fileurile de crap si le bagam in bait pentru 3-4 ore. Pregatim
sosul din sucul unei lamai, frunzele unei crengute de rozmarin taiate
foarte marunt, 2 linguri de soia, 2 linguri ulei de masline si
patrunjelul taiat foarte marunt. Preincalziti cuptorul la 200C.
excelenta reteta!
RăspundețiȘtergereMa bucur foarte mult pt vizita! Sper sa gasesti si alte retete cel putin la fel de interesante!
RăspundețiȘtergere