miercuri, 18 iulie 2012

Sufleu de fasole verde

Ingrediente

300g fasole verde
1 buc morcov
1 buc ceapa
6 buc rosii cherry
1 capatana usturoi
4 oua
1 lingura faina
3 linguri smantana
sare si piper dupa gust
ulei pentru tras la tigaie
unt pentru tapetat

Fasolea o folosim fie din conserva, fie o cumparam proaspata si o fierbem in apa cu sare.
Punem tigaia cu uleiul la incins. Adaugam pentru calit ceapa si usturoiul taiate marunt, morcovul taiat marunt, rosiile cherry taiate jumatati. Tinem pe foc si amestecam pentru 6-7 minute, pana cand legumele s-au inmuiat. Potrivim de sare si piper si lasam sa se raceasca. Separat batem ouale si le amestecam cu smantana si faina, apoi adaugam legumele. Potrivim din nou de sare si piper. Tapetam forma cu unt, adaugam compozitia si introducem la cuptor pentru aproximativ o ora la 180C, pana cand capata o culoare aurie. Poate fi servit rece sau cald.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu