Ingrediente
1 cartof mic
1 morcov
1/2 dovlecel
1 buc piept de pui dezosat
1 varf de cutit menta uscata
3-4 frunze de busuioc proaspat
4-5 rosii cherry
ulei de masline
sare si piper dupa gust
Tapetam pentru inceput o forma cu hartie pentru copt. Taiem pieptul in jumatate si il ungem bine cu ulei de masline. Taiem busuiocul marunt si il presaram pe toata suprafata pieptului de pui, apoi repetam operatiunea cu sarea si piperul. Il asezam pe tava.
Curatam de coaja cartoful si morcovul, apoi ii taiem felii rotunde si subtiri. Dovlecelul nu il cutatam de coaja, doar il feliem subtire. Asezam pe tava, in forma de floare, feliile de cartof apoi adaugam sare si piper. Deasupra cartofilor, tot in forma de floare, asezam dovlecelul, apoi potrivim de sare si piper. Deasupra dovlecelului si tot in forma de floare, asezam morcovii pe care ii potrivim de sare si piper.
Stropim cu ulei de masline si presaram menta.
Rosiile cherry le taiem in jumatati si le asezam pe tava, potrivim de sare si piper, apoi stropim cu ulei de masline.
Introducem tava la cuptor pentru 40 minute la 220C.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu